Pyragėliai su krevetėmis, špinatais ir grūdėta varške

Kažkaip primečiau, kad mano visi receptai turbūt tiktų dalyvauti Greito maisto savaitėje, nes paskutiniu metu gaminu viską, kas užtrunka iki 20 min. Ir dar tai, kas tinka visokiems atsitiktinai nupirktiems produktams sunaudoti, o pagal ką aš perku maistą, kad lieka paskui visokie nesusiję maisto produktai, jau net ir man mistika, belieka greitą gyvenimo tempą panaudot kaip pasiteisinimą. Aišku, nėr čia ko teisintis, kai visi tie atsitiktiniai maisto produktai ima ir būna visai skaniai panaudoti…

Naudota:

– šaldyta sluoksniuota tešla

– špinatai (švieži)

grūdėta varškė

– krevetės

– druska, provanso žolelės

Gaminimas paprastutis:

– tešlą padedam atitirpti ir maišom įdarą: krevetes (jei šaldytos, o dažniausiai taip, tai atitirpintas), varškę, špinatus sumaišom dubenėlyje su žolelėmis ir druska, kurios verta nepadauginti, nes krevetės irgi duos sūrumo

spinatai_varske

– atitirpusią tešlą supjaustom kvadratėliais ir pakočiojam, o po to įdarom kvadratėlių ar trikampėlių formą (foto nėra, nes menas taisyklingai suformuoti pyragėlius dar neatidirbtas, o visi nelygumai iškepus vis tiek išnyksta) ir STROPIAI užspaudom kraštus, kitaip kepant išbėgs įdaras

– kepam apie 15 min., o iš tikrųjų kol pyragėliai gražiai pagels ir valgom šiltus, kol labai skanu ir gardžiai kvepia

pyrageliai

Komentarų: 1

  1. Gaby Said,

    liepos 17, 2009 @ 07:20

    Išbandžiau ir aš, tik vietoj krevečių dėjau š. rūkytos lašišos. Į kai kuriuos dar įmečiau saulėj džiovintų pomidorų. Gavosi super. Ypač šilti… ypač su baltu vynu:)

RSS feed for comments on this post

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos