Kebabas

Savaitgaliais pasitaiko valgyti kokį nesveiką maistą. Dažniausiai dėl to, kad apima tinginystė visose srityse ir net neinant iš namų, maistas būna ne namų gamybos.

Šįkart gavau idėją, kuri net sugundė pačiai pasigaminti maisto, kuris šiaip jau neturėtų būti naminis.  Iki šiol tokių eksperimentų rezultatai maloniai nustebindavo.  Kebabo, gaminto namie, su pirktiniu lietuvišku lyginti negaliu, nes Lietuvoj kebabų ragauti iki šiol nepasitaikė. Bet šiaip rezultatas patiko.

Kebabą gaminau iš:

– lavašo

– gabaliuko jautienos sprandinės (gal 300g)

– svogūno

– prieskonių: trečią kartą šią savaitę minimo rūkytos paprikos mišinio, kumino, druskos

– daržovių: kininės salotos, pomidoro, raudonos paprikos

– majonezinio padažo

Procesas:

– jautieną supjausčiau pusės kąsnio dydžio gabaliukais ir sumečiau į gerai įkaitintą keptuvę.

– apkepusius gabaliukus gausiai paprieskoninau ir sudėjau smulkintą svogūną.

mesyte1

– įpyliau truputį verdančio vandens ir palikau pasitroškinti, kol pjaustysiu daržoves

darzoves

-į lavašą vyniojau po truputį visų daržovių, mėsytės ir gardinau padažu.

dsc03482

Komentarų: 5

  1. Eugenijus Said,

    vasario 22, 2009 @ 01:52

    Tokiems dalykams reikia didelių fotkių, kad kiti užsinorėtų :)

  2. Profilio nuotrauka (ksi) ksi Said,

    vasario 22, 2009 @ 02:00

    kai fotkės patobulės ir taps gražesnės, bus ir didesnės 😉

  3. nesimato Said,

    vasario 22, 2009 @ 02:17

    Ar gražu taip sužadinti apetitą antrą valandą nakties? 😀 Reiks kažką galvot..

  4. Evaldas Said,

    vasario 22, 2009 @ 13:48

    Mmmm, einu picą nusipirksiu 😀

  5. sklep wedkarski Said,

    birželio 3, 2009 @ 10:41

    Cool site, i will come back here, regards

RSS feed for comments on this post

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos